Leuk dat je me beter wilt leren kennen

Ik heet Talien. Mensen korten mijn naam vaak af naar Lien, Lientje of Lienus. Omdat ik graag een beetje extra liefde en licht de wereld in wil sturen ben ik gestart met LieveLien.

Ik woon samen met mijn vriend en onze twee ondernemende boys aan de rand van een prachtig bos. Een wandeling maken in het bos verveelt me nooit! De natuur is een prachtige spiegel en metafoor voor ons mensen. Als je er voor openstaat kun je er de mooiste en wijste lessen leren.

De afgelopen jaren is er veel gebeurd in mijn persoonlijke leven. Hoogtepunten maar zeker ook dieptepunten. Ik raakte door bepaalde gebeurtenissen totaal verwijderd bij de persoon die ik in de kern ben. Mijn hoofd en lijf waren uit verbinding. Omdat ik 'voelen' uit de weg ging ben ik me enorm gaan focussen op mijn werk, sporten en gezond eten. Een overlevingsmechanisme om te kunnen functioneren in het dagelijks leven en het heeft me ver gebracht totdat ik hierover de controle verloor. Ik at slecht en voelde me elke dag gespannen. Ik voelde me beperkt in mijn dagelijks leven omdat ik veel restricties voor mezelf had. Ik voelde dat ik hulp nodig had om mezelf weer terug te vinden.

Via de huisarts ben ik terecht gekomen bij Human Concern. Een kliniek gespecialiseerd in eetstoornissen. Ik had in mijn ogen niet een eetstoornis. Maar in de loop van de behandeling kon ik er niet meer omheen, ik had absoluut een eetstoornis! Ik ben er zeker nog niet maar ik voel wel dat ik steeds dichter bij mezelf kom. 

Het schrijven en tekenen helpen mij enorm om me te uiten en te ontspannen tijdens mijn herstel. Tijdens het schrijven stromen de woorden eruit...Het helpt mij om eigen reminders en affirmaties te maken. Omdat ik graag met lotgenoten in contact wilde komen ben ik op Instagram het account LieveLien begonnen. Daar deel ik mijn inzichten en creaties. Het is heel fijn om elkaar op een positieve manier te stimuleren, dat mensen je begrijpen en voelen wat je doormaakt. 

Vanwege de vele positieve reacties op Instagram heb ik besloten om een webwinkel te starten...
Het geven van liefde en lichtheid past bij wie ik ben en dat deel ik graag!

Wil je meer weten, heb je vragen of wil je zelf iets delen? Stuur me dan gerust een mail

Liefs,
Talien